Inspirationskatalog för körlivet

Här finner du ett glimrande utbud av professionella aktörer för samarbeten av olika slag. Låt kören, verksamheten, företaget, rösten, repertoaren eller konserten få utvecklas och blomma!

 • Dirigent/körledare
  Behöver du som körledare eller kören ny inspiration? Eller anlita en extern dirigent/körledare till nästa projekt? Här har du några av våra främsta dirigenter och körledare för stora eller små samarbeten!
 • Sångpedagog
  Rösten är full av utvecklingspotential! Inspirera kören med en härlig workshop med någon av dessa välrenommerade sångpedagoger. Eller anlita en sångpedagog till din arbetsplats för en inspirerande workshop! Ta del av det fina utbudet här.
 • Tonsättare
  Stamrepertoar i all ära, men visst vore det fantastiskt att få sjunga nyskriven musik? Här finns möjligheter till samarbeten med tonsättare för att skapa nya musikaliska resor för din kör, och på tonsättarnas hemsidor kan du finna deras befintliga musikutgivningar.
 • Arrangör
  Du vill sjunga eller uppföra en sång med kören, men vem ska göra ett körarrangemang? Här har du erfarna arrangörer att tillfråga om samarbeten inför körens temakonserter eller andra konsertprojekt.
 • Sångare
  Vill kören göra ett stort musikaliskt verk? Eller en konsert med spännande solister? Ta del av Inspirationskatalogens sångarbibliotek här och skapa samarbeten och musikaliska möten med professionella sångare!
 • Musiker
  För vår konsert skulle vi behöva anlita en musiker eller flera! Här finns några av våra främsta musiker som är öppna för samarbeten med körlivet – kanske föds det nya idéer kring spännande konserter tillsammans?
 • Artist
  ”I år är det jubileum för kören – låt oss göra en festkonsert!” kan det låta i planeringsgruppen för kören, eller ”Vi behöver ett artistframträdande till vår konferens!” Låt er inspireras av artisterna här och inled sköna samarbeten!
 • Koreograf/regissör
  Det sceniska arbetet i körlivet är på frammarsch, där närvaro genom scenisk kommunikation förstärker upplevelsen av musiken för både kören och publiken. Workshops, körhelger eller konsertproduktioner med dessa koreografer eller regissörer kommer lyfta sångerna till nya nivåer.
 • Föreläsare
  Kanske går du i fortbildningstankar för din kör eller i något annat av dina sammanhang? Dina kollegor? Här finner du en mosaik av intressanta föreläsare att ta del av, vi lovar att ni kommer bli inspirerade!
 • Annat
  Kika in här, låt dig överraskas och inspireras!

Är du professionell aktör som vill finnas med i Inspirationskatalogen? Välkommen att fylla i dina uppgifter i detta formulär.  Vi behöver också en bild på dig för att du ska kunna komma med i katalogen, bilden mailar du till kansli@sverigeskorforbund.se  

Du behöver också vara medlem i Sveriges Körförbund. Är du inte medlem i förbundet men vill finnas med i katalogen så anmäl ditt medlemskap här.    

Aktuellt