Koreograf/regissör

Här kan du…

Anci Hjulström

Göteborg

Anci Hjulström är utbildad på Musikhögskolan i Göteborg i scenisk sång på Individuella musikerutbildningen, samt utbildad i fysisk teater och traditionella teatertekniker. Anci arbetar som frilans som sångerska, skådespelare/artist i olika ensembler, och som regissör i scenisk musikalisk kommunikation. ”Sveriges meste körregissör” har Anci kallats, för sitt unika arbete att väva ihop musik med texter och rörelse till personliga musikdramatiska körkollage, och för sina iscensättningar av klassiska körverk. Anci är medlem i ensemblen Amanda och är pionjär inom begreppet scenisk kör. Hon brinner för att sångare ska hitta trygghet på scen och i sitt personliga kreativa uttryck.

Skicka e-post Gå till hemsida

Christine Löfgren

Stockholm

Är du/din kör intresserade av att utvecklas sceniskt och uttrycksmässigt? Jag ger er verktygen ni behöver! Jag heter Christine Löfgren och driver företaget Rörelseretorik och arbetar som frilanskoreograf, regissör och artistcoach. Aktuella samarbetspartners inom kör: Karin Bäckström/Engelbrekts körer, Fredrik Winberg/Hjorthagens Kammarkör, vokaljazzgruppen Stockholm Voices. Artister jag coachar: jazzsångerskan Amanda Ginsburg och organisten Gunnar Idenstam. Jag undervisar även på KMH i Sthlm.

Skicka e-post Gå till hemsida

Ing-Mari Janzon

Varberg

Skapande kör. Längtar du efter förnyelse i din kör? I enkla improvisationsövningar får du konkreta verktyg till hur körsången kan lyftas till en scenisk gestaltning, fånga en publik och beröra. Jag är sång & körpedagog och författare till böcker med fokus på scenisk kör och röstutveckling. Med uppdragsgivare från hela landet arbetar jag med fortbildning, föreläser, leder workshops eller coachar vid konserter etc. ”Ditt uttryck gör intryck som ger avtryck.”

Skicka e-post Gå till hemsida