Just nu är Sverigelotten bra för hjärtat!

Du vet väl att din kör har möjlighet att bättra på körkassan genom att sälja Sverigelotten?

Under februari månad säljs en specialframtagen hjärtversion av Sverigelotten där ett extra överskott går till Riksförbundet HjärtLung och Hjärtebarnsfonden. Förra året samlade motsvarande kampanj in 497 616 kr till hjärtforskning – en summa som förhoppningsvis kan överträffas i år!

Nyhet – Ändrad föreningsbehållning på Sverigelotten from 1 februari!
Folkspels uppdrag är att generera pengar till Svenskt föreningsliv. 2019 var ett bra år för Folkspel, vilket genererade hela 189 mkr till svenskt föreningsliv, målet är självklart att öka den summan under 2020!

För att ytterligare skapa växtkraft i föreningslivet höjer Folkspel from den 1 februari 2020 ersättningen på Sverigelotten från 8 kr till 10 kr! Detta innebär en jättemöjlighet för alla föreningar som säljer Sverigelotter att fortsätta utveckla sin verksamhet ytterligare.

Sverigelottenfamiljen är stor!
– På Sverigelotten har man möjlighet att vinna 25 miljoner. Några gånger om året får den ny design, i december blir den röd, i oktober rosa och nu i februari är det hjärtan på Sverigelotten.

– Sverigelotten Premium är lotten med högst vinst – fantastiska 50 miljoner! Sverigelotten Premium kostar 50 kr och självklart tjänar man som förening eller lag 20 kr per såld Premiumlott.

Har ni några frågor eller vill ni beställa lotter kan ni kontakta Folkspel på telefon 0771-440440 eller via kontaktformuläret på folkspel.se.


Aktuellt