Nordic Soundscapes – kickstarta hösten med en inspirerande körstämma i vackra Storlien!

Nordic Soundscapes är en folkmusikstämma och mötesplats för körsångare, musiker och musikintresserade som förenar tradition med nyskapande. I september, när fjällvärlden är som kanske allra vackrast, möts vi för att sjunga, spela och uppleva musik tillsammans. Stämman har vuxit i popularitet och från och med i år kommer de att hålla till i nya, större lokaler på Storliens Högfjällshotell.

Dagarna kommer att innehålla workshops i körsång och man har även möjlighet att delta i valbara kurser. I år kommer bland annat Ale Möller Trio och acapella-gruppen Solala att hålla i workshops och konserter för körsångarna.

Högfjällshotellet har erbjudanden för hela familjen så att körsångaren kan ta med sig en respektive eller en familj. För dem finns det andra aktiviteter att ta del av under dagarna, som vandringar och andra fjällupplevelser. Nordic Soundscapes anordnas 20-22 september och är nu öppen för anmälan via nordicsoundscapes.se.

När? 20-22 september 2024

Var? Storliens Högfjällshotell

För mer information och anmälan, läs här.


Aktuellt