EuroChoir välkomnar sångare till årets projekt

Är du mellan 18 och 30 och vill få sjunga kör på en hög nivå tillsammans med andra unga från hela Europa? Då är det i så fall dags att anmäla dig till EuroChoir 2017.

 EuroChoir är ett unikt körevenemang som anordnas av European Choral Association – Europa Cantat varje år på olika platser i Europa. I år kommer kören träffas i Utrecht, Nederländerna, den 30 juni till 10 juli. EuroChoir erbjuder 50 unga sångare att träffas tio dagar för att repetera in ett utmanande program tillsammans med två kända körledare, förbättra sina vokala färdigheter med en sångpedagog och presentera resultatet av arbetet i offentliga konserter. Detta speciella körprojekt syftar till att främja den europeiska körmusiken bland unga sångare och uppmuntra kulturellt utbyte inom Europa.

Sveriges Körförbund är en av organisationerna i EuroChoir.

 Läs mer om EuroChoir och om hur du anmäler dig här: http://www.europeanchoralassociation.org/our-activities/eurochoir/


Aktuellt