Sjung och inspireras i oktober!

Två spännande körhändelser går av stapeln inom kort. Lördag den 15 oktober är det Körledardag på Kulturfyren och söndag den 16 oktober blir det stor Körsångardag i Eric Ericsonhallen – båda på Skeppsholmen i centrala Stockholm.

Körledardagen har titeln Körledare – med lust att leda och riktar sig till körledare som är nyfikna på att använda körsång som ett redskap för integration. Detta är ett heldagsevemang där man tar upp sång som redskap för språkinlärning, den gemensamma sångens potential i ett föränderligt samhälle och hur man leder en kör för att ta till vara rösten på bästa sätt. Läs mer och anmäl dig här.

För alla körsångare och körledare som vill mötas och värmas i en härlig sångarfest när höstmörkret faller på ges Körsångardag söndagen den 16 oktober i Eric Ericsonhallen i Stockholm.  Körsångardagen leds av Karin Eklundh, välkänd körledare och körverksamhetsutvecklare i Bilda, och Åse Hagerman, prisad röstcoach, körledare och körkonsulent i Bilda. Är din kör ansluten till Bilda är Körsångardagen gratis. Läs mer och anmäl dig på här:   

 Sista dag för anmälan är 1 oktober för båda evenemangen.


Aktuellt