Vill du sjunga i en virtuell kör?

Flygbolaget SAS firar sitt 70-årsjubileum med att skapa en virtuell kör med körsångare runt hela världen. Tillsammans sjunger de Aviciis Wake me up. De lottar också ut 10 resecheckar värda 1 500 kronor. Sista datum för att lämna sitt bidrag är den 29 augusti.

Så här går det till:

Gå in på hemsidan. Lyssna på sången och de olika stämmorna. Bestäm vilken stämma du vill sjunga (sopran, alt, tenor eller bas). Ladda ner stämfil och noter. Träna tills du är nöjd. Och sen spelar du in och filmar dig när du sjunger sången. Du behöver hörlurar så att du kan sjunga tillsammans med din stämfil.

Sedan kommer du att synas och höras tillsammans med alla de andra körsångarna runt om i världen i en unik körmosaik.

Körarrangemanget är enkelt och skrivet av Fredrik Berglund och Simon Ljungman. Ansvarig för själva projektet är Martin Rolinski.

Läs mer här!


Aktuellt