Opera och balett till kanonpris för medlemmar

Ta med en vän och se balett och opera på SF Bio! Är du medlem i Sveriges Körförbund går ni två personer och betalar för en. Förställningarna är direktsända och ges på det högklassiga Royal Opera House i London.

Under våren och försommaren ges balettföreställningarna Giselle och Frankenstein samt operorna Lucia di Lammermoor och Werther.

Den romantiska baletten Giselle bjuder på mänsklig passion och övernaturliga krafter och är en av de mest förtrollande baletterna genom tiderna (6 april, 2016).

I den bloddrypande operan Lucia di Lammermoor gör Diana Damrau rollen som Donizettis dömda hjältinna i en ny produktion av Katie Mitchell. (25 april, 2016).

Som ämne till sin nya helaftonsbalett har Liam Scarlett valt Mary Shelleys gotiska klassiker Frankenstein (18 maj, 2016).

I Benoît Jacquots produktion av Massenets opera Werther fångas musikens passion och känslomässiga glöd. Titelrollen görs av Vittorio Grigolo och dirigerar gör Antonio Pappano (27 juni, 2016).

Det är de direktsända föreställningarna ovan som ingår i erbjudandet. SF Bio visar opera och balett i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Uppsala, Örebro, Umeå, Linköping och Västerås. Skriv ut koden nedan och ta med till bions biljettkassa för att utnyttja din medlemsrabatt.

 Läs mer och se aktuella biografer på www.sf.se!

Skriv ut dina streckkoder här: 

Giselle

Lucia di Lammermore

Frankenstein

Werther


Aktuellt