Operakören African Angels bjuder på spektakulär konsert

Cape Town Operas berömda operakör, African Angels, kommer för första gången till Stockholm i år. De bjuder på en unik körkonsert där de blandar afrikanska sånger med amerikansk gospel och opera.

Med teatraliska och dansanta inslag tar den arton personer starka sydafrikanska kören med publiken på en sprudlande musikalisk resa. Från Gershwins Summertime och Plenty of nuttin ur Porgy och Bess, till traditionella gospels som The Battle of Jericho och klassiska operaverk som Va Pensiero från Nabucco. Ackompanjerade av piano och trummor utlovas en körkonsert långt utöver det vanliga!

Cape Town Operas kör vann det prestigefyllda Årets operakör i 2013 års International Opera Award och har på kort tid fått rykte som en av de starkast lysande operakörerna i världen. Med sin breda repertoar och fartfyllda scenshow har de rönt stor uppmärksamhet från kåkstäderna i Johannesburg till Berlins filharmoniker.

Kören kommer till Södra Teatern i Stockholm 14-16 april 2016.

Sveriges Körförbunds medlemmar betalar 150 kr (ord pris 250 kr). Ange koden KÖRVÄN vid bokning (obs viktigt att kryssa i Använd rabattkod)

Mer information och biljetter: http://sodrateatern.com/african-angels-zaf/


Aktuellt