Boken om kören The Rockin Pots är här

Integrationskören The Rockin Pots har sannerligen tagit Sverige med storm och uppmärksammats i såväl tv, radio och tidningar genom åren. Men framförallt har den gjort livet bättre för människor som har förlorat allt. 

I boken ”Vi är vårt land” får du följa kören från starten på en flyktingförläggning i skogen 2015 fram till deras kritikerhyllade föreställning på Oscarsteatern som genomfördes i samarbete med Sveriges Körförbund juni 2022.

The Rockin’ Pots ”Vi är vårt land” är inte bara historien om framgångarna bakom en färgsprakande kör, utan också en berättelse om ofattbara livsöden, berörande möten och avsked, och hur sång och musik kan förena människor och för alltid förändra deras liv. 

”Vi är vårt land” är ett lysande exempel på styrkan i körsång och en given läsning för alla körälskare. 

Boken är skriven av The Rockin Pots grundare Jonas Hagström och journalisten Helen Bjurberg och med förord av Tomas Ledin.

Som medlem i Sveriges Körförbund kan du nu köpa boken till rabatterat pris. Klicka här för att komma till vårt specialerbjudande.


Aktuellt