Barbershop-NM till lägre pris

Kvartettävling, körtävling och Show of Champions. NM i barbershop utlovar sång i världsmästarklass, i kombination med show, glitter och glamour förstås. VM-vinnarna Rönninge Show Chorus framträder, liksom de högklassiga körsångerskorna i bland annat Alba Show Chorus, Growing Girls och Vocality.

Nordiska mästerskapen hålls den 2-4 maj i Karlstad. Som medlem i Sveriges Körförbund erbjuds du nu 25 procents rabatt på biljettpriserna.

Varför ska man komma till NM?

– Där får man avnjuta toppen av toppklassig a cappellasång, det är en upplevelse för både öga och öra! Dessutom bjuds det på massor av inspiration för körer som vill utveckla sitt sceniska uttryck, svarar Annika Johannesson, representant för Nordic Light Region – en organisation för kvinnor i Norden som sjunger barbershop – och själv körsångerska i Farsta Harmony Bell Chorus.

Vad blir helgens höjdpunkt?

– Rönninge Show Chorus, som är regerande världsmästare, är den enda kör utanför Nordamerika som vunnit VM. De vann dessutom med rekordhöga poäng. Showens höjdpunkt blir när publiken i Karlstad får uppleva denna fantastiska kör live!

Varför rabattera priset för körförbundets medlemmar?

– Vi vill sprida glädjen och den professionella och utvecklande inställningen inom barbershopen till fler körsångare. Det finns inget bättre tillfälle att ta in detta än på NM.

Biljetter bokas via Ticnet. Uppge rabattkoden ”guld” (under fliken märkt ”Körmedlem”) för att få din rabatt. Mer information om NM hittar du på Nordic Light Region´s hemsida.

På bilden: Rönninge Show Chorus, foto Lilly Photography


Aktuellt