Österlens stora körfestival, Skillinge Teater 18-20 juli

Datum:

Plats: Skillinge, Österlen

Sista anmälningsdag 13 maj, 2024

Från torsdag 18 juli till lördag 20 juli pågår Österlens stora körfestival på Skillinge Teater. Festivalen består av en blandning av sångworkshops, musikpedagogik, sångteknik, stämbyggnad, rytmövningar och självklart – konserter.

Lördagen avslutas med en större konsert med Caroline af Ugglas som kommer med sina underbara musikkompisar och ger en vibrerande konsert på Skillinge Teaters stora scen. Biljetter till denna konsert köps vid sidan av.

Fyra mycket kunniga och inspirerande sång och musikpedagoger ger var sin halvdagars workshop. De delar med sig av sin mångåriga erfarenhet som körledare och körkonsulter.

I god tid innan festivalen kommer vi skicka ut noter och repfiler på 12 olika sånger. Dessa kommer användas som grund för de olika workshoparna och låtarna kommer sen framföras i en stor gemensam konsert på Skillinge Teaters stora utomhusscen, lördag eftermiddag.

Pris: 995:- per person. I priset inkluderas deltagande i körfestivalens alla workshops, deltagande i festivalens repetitioner och lördagens stora dagkonsert  Utöver detta ingår lättare lunch på torsdagen, kvällsmat på fredagen samt lunch på lördagen. Kaffe och fika finns att köpa på plats.

Man kan välja olika varianter för att anmäla sig, antingen anmäler ni en hel kör på samma gång eller så kan man som privatperson välja att boka in sig individuellt utan att ha någon koppling till någon kör. Läs mer på festivalens hemsida.

För ytterligare info: Kontakta vår producent Royne Levin royne@skillingeteater.se eller ring 0721-979411

Varmt välkomna!

Läs mer: https://www.skillingeteater.se/kulturevents/korfestival2024/

Kategorier