Kallelse till riksstämman 13 juni 2020

Välkommen till Sveriges Körförbunds riksstämma! Lördagen den 13 juni samlas vi i Stockholm för att tillsammans lägga riktlinjerna för förbundets verksamhet och framtid. Din röst och ditt engagemang är viktigt för körförbundets utveckling.

Upptakten till stämman blir ett tankeväckande seminarium med efterföljande panelsamtal där frågeställningarna ”Körrörelsens värde i samhället” och ”Körförbundets roll i en ny tid” är centrala.

En riksstämma full av sjungande människor kräver förstås också härlig gemensam sång! Under dagen sjunger vi tillsammans under ledning av dirigenten och vår nya förbundsdirektör Karin Eklundh.

Vad är väl en bal på Slottet? Nåväl, kanske inte bal men en rungande fest med underhållning samlas vi till efter genomförd stämma, där samtalen, festen och sången får fortsätta juninatten lång.

Är du intresserad att delta eller vill nominera något ombud från ditt distrikt eller din kör? Då kan du anmäla det här på hemsidan. Nomineringen av ombud öppnar på hemsidan från den 15 januari. Är du intresserad redan nu så hör av dig till förbundsdirektör Kerstin Fondberg.

Om du blir utsedd som ombud får du din resa och en natt boende betald av förbundet.

Den 1 mars är sista dag för nominering av ombud. Omröstning av nominerade sker till och med den 15 mars. Motioner till stämman ska vara inne senast 1 april.

Välkommen att påverka Sveriges Körförbunds framtid den 13 juni!