Vill din kör synas i Sveriges Körförbunds Julkalender?

Sveriges Körförbunds Julkalender på Facebook 2018 blev väldigt lyckad och uppskattad och vi fick in många fantastiskt fina bidrag. Därför vill vi även i år presentera en Julkalender som speglar Sveriges rika och brokiga körliv!

Upplev The Real Groups julkonserter till rabatterat pris

Den fenomenala vokalgruppen The Real Group ger i år julkonserter runtom i Sverige och vill erbjuda alla sångentusiaster i Sveriges Körförbund möjlighet till rabatterat biljettpris.

Ansök om återbäring senast 12 januari.

Din kör missar väl inte möjligheten att ansöka om bidrag för de Stim-avgifter och notkostnader ni haft under 2019?

Upplev scenkonst i världsklass på bio

Live på bio! Nu har du som medlem i Sveriges Körförbund möjlighet att ta del av scenkonst i världsklass på bio till rabatterat pris – 10% rabatt.

Kallelse till riksstämman 13 juni 2020

Välkommen till Sveriges Körförbunds riksstämma! Lördagen den 13 juni samlas vi i Stockholm för att tillsammans lägga riktlinjerna för förbundets verksamhet och framtid. Din röst och ditt engagemang är viktigt för körförbundets utveckling.

Arrangörsutbildning för körer

Välkommen till en utbildningsdag skräddarsydd för körer, med fokus på planering, genomförande, publikarbete, marknadsföring och efterarbete i samband med körens egna konserter.

Karin Eklundh blir Sveriges Körförbunds nya förbundsdirektör

Efter en rekryteringsprocess som inleddes i våras står det nu klart att Sveriges Körförbunds nästa förbundsdirektör heter Karin Eklundh.

Karin Eklundh tillträder tjänsten den 1 december 2019, och vid årsskiftet avgår nuvarande förbundsdirektör, Kerstin Fondberg, med pension.

Anmäl dig och din kör till BLANKA Varberg Choir Festival 22-23 maj 2020

Obs! Sista datum för anmälan till BLANKA Varberg Choir Festival 2020 är den 1 oktober 2019!

Välkomna till Varberg den 22-23 maj - fredag och lördag under Kristi Himmelfärdshelgen 2020.

Föreningen Adolf Fredriks musikklasser bjuder in till intressant fortbildningsdag!

Föreningen Adolf Fredriks musikklasser har glädjen att bjuda in till en fortbildningsdag onsdagen den 30/10 2019!

Dagen äger rum på Adolf Fredriks musikklasser, Västmannagatan 19 i Stockholm.

World Symposium on Choral Music 2020

Vill du träffa körsångare från hela världen och uppleva det fantastiska Nya Zeeland? Då är det hög tid nu att anmäla sig till det 12:e världssymposiet för körmusik (WSCM2020) i Auckland, Nya Zeeland.

Dags för ChorusNight igen!

Behöver du eller din kör inspiration? Då ska du sjunga med i Chorus Night!

Upplev Radiokören till rabatterat pris

Upplev Radiokören under ledning av Tõnu Kaljuste i konserten M/S Estonia in Mamoriam till rabatterat pris

Nordklang 2019

Nu är Nordklang över för denna gång och det blev några innehållsrika och härliga dagar i Helsingborg fyllda med körsång från morgon till kväll i workshops och konserter.

Vill din kör, några ur din kör eller du själv sjunga musik av Queen?

Vill din kör, några ur din kör eller du själv sjunga Queen-musik tillsammans i en stor kör från flera län?
Du får sjunga tillsammans med solisten Magnus Bäcklund, Eskilstuna Symfoniorkester och en kompgrupp med lärare från Eskilstuna Musikskola. Allt under ledning av dirigenten Staffan Sjösvärd som också skrivit alla arrangangemangen.

Kompositionstävling för damkörsmusik

Skriver du repertoar för damkör? De finska damkörerna Eviva och Exaudio ordnar en repertoartävling för ny damkörsmusik!