ChorusNight i Dalhalla 6 juni 2020

Vill du sjunga på en av Europas häftigaste scener? Då vill du vara med i ChorusNight och sjunga i makalösa Dalhalla!

Körpodden är en succé

Sveriges Körförbunds vilja att nå ut och skapa samtal kring intressanta körfrågor till alla körinstresserade i vårt land  har genom podcasten Körpodden gjort stor succé.

I dag finns sammanlagt femton avsnitt i vårt fina bibliotek, där en mängd olika frågeställningar och ämnen tas upp från vår bubblande rika körvärld.

Gospelfest 2020- The choir

Kom som enskild eller tillsammans med din kör och prova på gospel tillsammans med sångare från hela Skåne, musiker, solister och vår amerikanske gästdirigent. Van – ovan, kör – enskild, alla är välkomna.

Dag och plats: Lördag 1 februari 2020, Europaporten, Malmö

Årets Körledare 2019 är Karin Oldgren

Ett stort grattis till Karin Oldgren, Årets Körledare 2019!

VoNo firar 20 år med konsert i Eric Ericsonhallen

I år är det tjugo år sedan vokalensemblen Voces Nordicae, numera VoNo, startades. Jubileet firas med en konsert i Eric Ericsonhallen den 8 november, samt en efterföljande turné.

Vill din kör synas i Sveriges Körförbunds Julkalender?

Sveriges Körförbunds Julkalender på Facebook 2018 blev väldigt lyckad och uppskattad och vi fick in många fantastiskt fina bidrag. Därför vill vi även i år presentera en Julkalender som speglar Sveriges rika och brokiga körliv!

Upplev The Real Groups julkonserter till rabatterat pris

Den fenomenala vokalgruppen The Real Group ger i år julkonserter runtom i Sverige och vill erbjuda alla sångentusiaster i Sveriges Körförbund möjlighet till rabatterat biljettpris.

Ansök om återbäring senast 12 januari.

Din kör missar väl inte möjligheten att ansöka om bidrag för de Stim-avgifter och notkostnader ni haft under 2019?

Upplev scenkonst i världsklass på bio

Live på bio! Nu har du som medlem i Sveriges Körförbund möjlighet att ta del av scenkonst i världsklass på bio till rabatterat pris – 10% rabatt.

Kallelse till riksstämman 13 juni 2020

Välkommen till Sveriges Körförbunds riksstämma! Lördagen den 13 juni samlas vi i Stockholm för att tillsammans lägga riktlinjerna för förbundets verksamhet och framtid.Din röst och ditt engagemang är viktigt för körförbundets utveckling.

Arrangörsutbildning för körer

Välkommen till en utbildningsdag skräddarsydd för körer, med fokus på planering, genomförande, publikarbete, marknadsföring och efterarbete i samband med körens egna konserter.

Karin Eklundh ny förbundsdirektör

Karin Eklundh tillträder tjänsten efter förbundsdirektör Kerstin Fondberg.

Anmäl dig och din kör till BLANKA Varberg Choir Festival 22-23 maj 2020

Obs! Sista datum för anmälan till BLANKA Varberg Choir Festival 2020 är den 1 oktober 2019!

Välkomna till Varberg den 22-23 maj - fredag och lördag under Kristi Himmelfärdshelgen 2020.

Föreningen Adolf Fredriks musikklasser bjuder in till intressant fortbildningsdag!

Föreningen Adolf Fredriks musikklasser har glädjen att bjuda in till en fortbildningsdag onsdagen den 30/10 2019!

Dagen äger rum på Adolf Fredriks musikklasser, Västmannagatan 19 i Stockholm.

World Symposium on Choral Music 2020

Vill du träffa körsångare från hela världen och uppleva det fantastiska Nya Zeeland? Då är det hög tid nu att anmäla sig till det 12:e världssymposiet för körmusik (WSCM2020) i Auckland, Nya Zeeland.