Upplev en körhelg i Årefjällen i höst!

Nordic Soundscapes körstämma kommer i år höras starkare än någonsin. I september, när fjällvärlden är som allra vackrast, möts vi för att sjunga, spela och uppleva musik tillsammans.

När? Fredag 22 – söndag 24 september 2023
Var? Köja Fjällhotell, Edsåsdalen

Temat är folkmusik och vi lär oss sånger från Hälsingland, Dalarna och Jämtland. Workshopledare är Kerstin Sonnbäck, Lena Rieback och Per Wiklander.

Fredag startar körstämman kl 16.00 med festlig invigning, gemensam uppsjungning och inledande workshop med repertoargenomgång. Efter middagen får vi en liten konsert med GE-klaven från Bollnäs och sedan avslutas dagen med en hejdundrande kör-allsångsfest med Lena Rieback.

Lördagen innehåller kör-workshops, en jojk-workshop med Anna Kråik och en  After-Choir-Yoga med Fia Aunsmo. Efter middagen åker vi buss till Undersåkers kyrka där det blir konsert med succétrion Solala! Kvällen avslutas med öppen scen och körpub på Köja fjällhotell.

På söndagen laddar vi för avslutningskonserten med repetitioner och genrep. Körstämman avslutas med konsert i Undersåkers kyrka kl 15.00,

Läs mer och anmäl dig på nordicsoundscapes.se. Begränsat antal platser.

Välkommen att vara med!


Aktuellt