Föreningen Adolf Fredriks musikklasser bjuder in till intressant fortbildningsdag!

Föreningen Adolf Fredriks musikklasser har glädjen att bjuda in till en fortbildningsdag onsdagen den 30/10 2019!

Dagen äger rum på Adolf Fredriks musikklasser, Västmannagatan 19 i Stockholm.

Under dagen kommer vi får träffa Greg Beardsell som är Artisitc Director för the Irish Youth Choir, dirigent för the Cross Border Orchestra of Ireland, Deputy Artistic Director för  the National Youth Choirs of Great Britain, Choral Director for the Gabrieli Consort and Players’ education initiative, Gabrieli ROAR. Han arbetar dessutom över hela världen som dirigent, sångare, presentatör och workshopledare. Under dagen kommer han prata om”Tonal centering”och ”Creating Mashups”.

Vi träffar vidare Camilla Romedahl som arbetar som logoped och sångpedagog och föreläsare på SMI, Rytmus, Södra Latin och Logopedprogrammet. Hon kommer tala om ”röstens utveckling och funktion i tal och sång” samt vilka problem och svårigheter man kan stöta på. Camilla kommer dessutom att ge en praktisk genomgång av behandlingsmetoden rörfonation samt förklara hur metoden fungerar och hur den kan användas för friska röster.

Den tredje personen som kommer till denna dag är Birgitta Mannerström-Molin som  är sångpedagog och kördirigent och bedriver en omfattande körverksamhet för barn och ungdomar i Härlanda församling, Göteborg. Hon undervisar även på Högskolan för scen och musik i Göteborg och gör uppdrag för bla Göteborgs Symfoniker, Körcentrum Väst, El Sistema, Sensus mfl. 2016 blev Birgitta utsedd till årets Barn- och Ungdomskörledare.

 ALLA deltagare får möte ALLA föreläsare i workshop-sammanhang under dagen!

Kostnad: 800kr/deltagare inkl fika (lunch ingår ej, men det finns många lunchrestauranger runt skolan)

Läs allt om fortbildningsdagen här.
Anmäl dig här. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Under dagen kommer även Gehrmans musikförlag finnas på plats.

Program

08.30-09.00 registrering och kaffe med smörgås
09.00-09.30 Välkommen
09.30-10.45 pass 1 Workshop
10.45-11.00 paus
11.00-12.15 pass 2 Workshop
12.15-13.45 lunch på egen hand
13.45-15.00 pass 3 Workshop
15.00-15.15 paus med frukt/godis
15.15-16.00 Gemensam avslutning för  ALLA
16.00-16.30 utvärdering


Aktuellt