World Symposium on Choral Music 2020

Vill du träffa körsångare från hela världen och uppleva det fantastiska Nya Zeeland? Då är det hög tid nu att anmäla sig till det 12: e världssymposiet för körmusik (WSCM2020) i Auckland, Nya Zeeland.

Det har redan kommit in hundratals anmälningar från över 40 länder och det ser ut att bli det största symposiet någonsin. Symposiet anordnas vart tredje år och förra gången hölls det i Barcelona 2017. WSCM2020 vänder sig inte bara till sångare, utan även till körledare, lärare, forskare, tonsättare och alla som älskar körsång och vill dela sin entusiasm med andra.

Det kommer att finnas specialerbjudanden både på flygbiljetter och inkvartering. I samband med symposiet anordnas det också spännande aktiviteter så att man får möjlighet att uppleva mer av Nya Zeeland.

Fram till 31 december har du rabatt på anmälningsavgiften. Läs mer på www.wscm2020.com.


Aktuellt