Västmanland och Södermanland i gemensam vårkonsert

Den fjärde maj blir det kördag med en gemensam konsert i Ansgarskyrkan i Västerås. Där kommer körsångare från såväl Södermanland som Västmanland att medverka. 

Kören sjunger fem sånger som övas samma dag. Noter skickas ut i förväg och man kan då öva på egen hand eller i sin kör. På kördagen övar sångarna stämvis och tillsammans.

Det finns även möjlighet för körer att sjunga några sånger på egen hand. Anmälan sker till respektive distriktsansvarig. De körer som är intresserade av att framföra egna sånger meddelar även låtval. Möjlighet till pianokomp, om man inte har egen pianist, finns.

Schema för konsertdagen:
12.00-13.00 Stämrep av den gemensamma repertoaren på 5 stycken 
13:00-15:00 Reptid för den gemensamma kören är 
15:00 Fika 
16:00-17:30 Konsert 

De enskilda körerna kommer att få möjlighet att öva under förmiddagen mellan 9.00-12.00.

Deltagaravgift: Pris för medlemmar i körförbundet: 150 kr. Pris för övriga: 250 kr. I priset ingår de gemensamma noterna och fika före konserten med kaffe/te och smörgås. Var god ange eventuella allergi och liknande i anmälan.

Anmäl dig härVill du anmäla en hel kör? Ange då överst i anmälningsformuläret hur många du ska registrera. Medlemmarna listas sedan under varann och det är bara att skrolla nedåt och fylla i alla uppgifter person efter person. Observera att vi behöver personnummer till samtliga deltagare, då dagen genomförs i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet som kräver dessa uppgifter för att stödja arrangemanget.

Sista anmälningsdag är 15 mars.

Har du några frågor? Kontakta:
Kella Næslund distriktsansvarig i Västmanland: kella.naeslund@sverigeskorforbund.se 
alternativt
Kitte Ström distriktsansvarig i Södermanland kitte.strom@sverigeskorforbund.se

Noter skickas när kören är anmäld.

Arrangörer: Sveriges Körförbund distrikt Södermanland och Västmanland i samarbete med studieförbundet Kulturens.


Aktuellt