Var med i julkalendern!

Nu presenterar Sveriges Körförbund sin Julkalender 2018. Den lyfter fram och firar Sveriges myllrande körliv!


Under december presenterar vi en julkalender på Facebook där det döljer sig en kör bakom varje lucka. Vill din kör vara med i kalendern? 

Skicka en julhälsning, sjung er favoritsång, dela ett konsertevent eller skicka in en härlig bild på kören så har ni chans att komma med i årets julkalender!

Skicka in ert bidrag som film, text, foto, ljudklipp eller evenemang till Christel Larsson Lunderquist senast den 20 november. Läs mer detaljer om inlämning nedan.

Är du eller din kör ännu inte medlem i Sveriges Körförbund? Hitta information på www.sverigeskorforbund.se/medlemskap eller kontakta kansli@sverigeskorforbund.se för att bli medlemmar och få information om fördelarna med ett medlemskap. 

Tänk på att ditt bidrag ska kunna publiceras på Facebook. Bidraget får vara en bild (jpg), en kort film eller en länk till ett ljudklipp eller längre film från en annan plattform. Den skrivna hälsningen ska vara max tre meningar lång och får följas av hemsideadress och facebookadress till kören. Skicka ditt bidrag senast 20 november och håll koll på Sveriges Körförbunds facebooksida för att se om er kör döljer sig bakom en av kalenderns luckor.

God körjul önskar vi på Sveriges Körförbund!Aktuellt