Vann du biljetter till filmen om Florence Foster Jenkins?

Sveriges Körförbund fick ett fantastiskt roligt erbjudande – att lotta ut 20 biljetter till filmen om Florence Foster Jenkins med Meryl Streep. Hela tio vinnare får två biljetter var.

Historien om Florence Foster Jenkins är helt fantastisk och osannolik. Hon var en rik arvtagerska i New York, som drömde om att bli en stor operasångerska – trots sin totala avsaknad av musikalitet och sångförmåga. Den amerikanska ”sopranen” kunde bekosta sin sångkarriär och grammofoninspelningar tack vare sitt arv. Hennes sista konsert framfördes drygt en månad före hennes död 1944.  Frågan som ställdes var platsen för denna konsert och det rätta svaret var Carnegie Hall.

I filmen spelas huvudrollerna av Meryl Streep, Rebecca Ferguson, Hugh Grant samt Simon Helberg och Stephen Frears står för regin.

Vi utlyste tävlingen på vår webbsida och Facebooksida och fick väldigt många rätta svar. Vi drog tio lyckliga vinnare bland medlemmar som svarat rätt.

Se trailern till filmen:

Läs mer om filmen:

Och här är vinnarna:

Helen Johansson, Nödinge
Anne Westerlund, Nacka
Hillevi Sandėn, Linköping
Caroline Bernander, Visby
Zandra Preston, Stockholm
Elisabeth Landgren, Vaxholm
Jenny Bergström, Uppsala
Suzanne Gromer, Norrby
Tove Carlson, Johanneshov
Kerstin Jansson, Lomma

Vann du inte denna gången, så håll ögonen öppna och titta in på vår webbsida och gilla oss på Facebook – det kommer fler chanser!


Aktuellt