Vinn biljetter till filmen om Florence Foster Jenkins

Vi har fått ett fantastiskt roligt erbjudande från SF Studios – att lotta ut 20 biljetter till filmen om Florence Foster Jenkins med Meryl Streep. Tio vinnare får två biljetter var. Allt du behöver göra är att svara rätt på en enkel fråga (se nedan!).

Historien om Florence Foster Jenkins är helt fantastisk och osannolik. Hon var en rik arvtagerska i New York, som drömde om att bli en stor operasångerska – trots sin totala avsaknad av musikalitet och sångförmåga. Den amerikanska ”sopranen” kunde bekosta sin sångkarriär och grammofoninspelningar tack vare sitt arv. Hennes sista konsert framfördes drygt en månad före hennes död 1944. 

I rollerna: Meryl Streep, Rebecca Ferguson, Hugh Grant, Simon Helberg
Regi: Stephen Frears

Svara på frågan nedan och maila ditt svar, samt din postadress till red@sverigeskorforbund.se.

Var framförde Florence sin sista konsert?

1. Wigmore Hall
x. Stadthalle
2. Carnegie Hall

 Se trailern till filmen:

 Läs mer om filmen:


Aktuellt