Har du anmält dig till Körkraft ännu?

Intresset är stort och vissa workshops är på väg att bli fullbokade. Men än finns det platser kvar. Skynda dig att kolla in programmet och säkra platser på de workshops du är mest nyfiken på!

Spännvidden är stor på årets workshops och seminarier. Det blir helt enkelt mer av allt, framför allt fler tillfällen att få sjunga själv.

Du kan till exempel få prova på att sjunga gospel, folkmusik, pop & rock, gregoriansk sång och mycket annat.

Du har också möjlighet att träffa den fantastiske Matthew Wright och 50 ungdomar från hans framgångsrika Barnsley Youth Choir från ett av Storbritanniens mest problemtyngda områden. De flesta sångarna hade ingen sångutbildning alls när kören bildades, men några år senare blev de europeiska mästare i körsång och vann Grand Prix of Nations – en framgångssaga att verkligen inspireras av.

Har du fördomar om manskör respektive damkör, så kan du få bli positivt överraskad över vilka fantastiska möjligheter till variation och bredd som sådana körer kan erbjuda.

Om du någonsin varit lite sugen på att få ta över kören och prova på dirigering, så har du din chans på Körkraft.

Eller varför inte ta del av spännande metoder för att lära dig (eller lära ut) att läsa noter och lära in knepiga rytmer och få kören att bli synkad? Och hur man håller sin sångröst ung och fräsch långt upp i åldrarna.

Du kan höra André de Quadros berätta om ”Empowering Song”, alltså hur han kombinerar körsång med mänskliga värden, hur han arbetar med såväl vanliga körsångare som fängelseinterner, flyktingar och andra offer för konflikter.

Populära Anci Hjulström inspirerar dig att bli mer utrycksfull på scenen och körnestorn Kjell Lönnå avslöjar sina knep för hur du får körkonserten att lyfta flera snäpp.

Detta och mycket annat väntar dem som åker till Skeppsholmen den 27-29 maj!

Läs här för mer information och för anmälan!


Aktuellt