Färgstark ny distriktsordförande i Västernorrland

Hallå där…
Anna Frisk, distriktsansvarig i Västernorrland

Vad jobbar du med till vardags?

Jag är egenföretagare inom besöksnäringen i Sundsvall. Projektleder större evenemang och konferenser, utbildar inom resebranschen, jobbar med marknadsföring. Har också varit VD för Sundsvalls Gatufest och ansvarig för restaurang och nöje på kasinot i Sundsvall.

Sångarbakgrund?

Har sjungit i kör i sen tonåren och med Cantitokören i över 30 år. Musik är en stor del av mitt liv även utöver kören, eftersom jag jobbar med festivaler och bokar artister till olika evenemang.

Med Cantitokören medverkade vi i fjol i ett välgörenhetsprojekt med bland andra Takida och Anna Stadling fick ihop 100 000  kronor till hiv- och aidsforskning via Musikhjälpen.

För mig är körsången ett fantastiskt sätt att utvecklas och umgås och så är det toppen som friskvård.

Vad vill du göra som distriktsansvarig?

Sundsvall är en stor körstad, mycket tack vare Kjell Lönnå. Jag kan se att det hos många körer, här och i resten av distriktet, finns en önskan att ingå i ett nätverk där man kan få ny inspiration och näring. Jag hoppas på sikt kunna arrangera större evenemang med körtema och även jobba med gästartister. Jag upplever också att det finns ett intresse för kurser inom allt från sångteknik och olika genrer till digital notteknik och marknadsföring.


Aktuellt