Ny ensemble sökes till musikteaterverk

0
0
1
30
161
Just Rivista
1
1
190
14.0

Share Music Sweden söker en ny ensemble för att skapa ett nytt musikteaterverk tillsammans med GöteborgsOperan. De kallar inriktingen ”voice theater” – med rösten som konstnärligt uttryck.

Den nya produktionen tas fram under ledning av en tonsättare samt Stephen Langridge, konstnärlig ledare opera/drama på GöteborgsOperan. Medverkar gör sångare och musiker från operahuset samt en ensemble från Share Music Sweden.

Share Music söker personer som gillar att arbeta med sin röst och vill ingå i denna spännande uppsättning.
De behöver inte ha en traditionell utbildning, men behöver ha tidigare erfarenhet av att ta plats på scen och framträda i något sammanhang och en vilja att arbeta på en professionell nivå. Man ska också vilja jobba med en blandning av konstformer och möta människor med olika konstnärliga erfarenheter och uttryck.

Share Music kommer att bjuda in till rekryterings-workshops som sker i slutet av januari 2016 i Stockholm, Göteborg och Malmö. 
Man kan anmäla sitt intresse redan nu.

Den som sedan blir antagen kommer att ingå i den nya Share Music-ensemblen och blir då anställd av dem under repetitions- och spelperioderna. Under 2016 kommer ensemblen att arbeta tillsammans med det konstnärliga teamet en kortare period i april och under hösten. Repetitioner sker i början av 2017 och premiären blir under våren 2017.

Läs mer här


Aktuellt