Vocal Six-workshop i Falun

Stjärnglans och sångglädje utlovas när Falukörerna Copper Town Harmony och Falu Miner Chords arrangerar workshop med välkända a cappella-gruppen Vocal Six.

Körvana sångare bjuds in att delta, och utveckla röst och sångteknik. Workshopen pågår helgen den 6-7 februari och innehåller även två konserter där samtliga sångare står på scen. Deltagarna får möjlighet att förbereda sig innan med hjälp av inlärningsmaterial med konsertlåtarna.

– Förra året hade vi konserter med Vocal Six och blev då inspirerade att ordna en workshop. Det ger oss och deltagarna både musikalisk utveckling och en stor glädjeupplevelse, säger arrangören Carina Lagnelius.

Workshopen hålls i Kristinehallen i Falun, och kostar 1400 kronor. Två biljetter till någon av konserterna ingår i priset.

Mer information finns på Facebook, sök på A cappella med stjärnglans.

Foto: Jan Tennek


Aktuellt