Julkonsert på Dramaten

Svenska och engelska julklassiker, men också mexikanskt, slaviska sakrala sånger, spanskt och italienskt. Dramatenanknutna Romeo & Julia-kören intar stora scenen för nionde året i rad för att bjuda på en riktig julupplevelse.

Konserten utspelar sig till stor del på en pub. Som vanligt är det sceniska inslaget centralt. Inramningen och innehållet ska bjuda in publiken till en resa tillsammans med karaktärerna på scenen. Tanken är att man inte bara ska titta eller lyssna, utan faktiskt får känna sig delaktig.

Kören uppskattar andra körsångare i publiken och därför får du som medlem i Sveriges Körförbund rabatt på biljettpriset: du betalar 150 kronor (ordinarie pris 225 kronor). Konsertdatumen är 20, 22, 26 och 28 december. Läs mer och boka biljett på dramaten.se och uppge koden ”Julkor”. Observera att erbjudandet gäller ett begränsat antal biljetter.

Foto: Urban Wedin


Aktuellt