Gå billigare på TaubeSpelen

TaubeSpelen fyller 20 år och firar den 12-13 juli i Grebbestad samt den 10 augusti i Stockholm. Som medlem i körförbundet erbjuds du att köpa biljetter till ett lägre pris.

– TaubeSpelen bjuder på ett brett spektra av artister, från vistolkare till exempelvis Marit Bergman, som medverkar i år. Lördagen brukar bjuda på mer rytmer, modernare instrument och så vidare, medan söndagen är mer traditionell, berättar arrangören Nisse Ericsson.

Bland de medverkande artisterna märks även Sven-Bertil Taube, Sarah Dawn Finer, Anna-Lotta Larsson och Niklas Andersson.

– Evert Taube bodde i Grebbestad under en del av sitt liv och skrev en hel del bra musik där. Att komma till Grebbestad är som att kliva in i visan. Där finns också gott om restauranger, boende och förstås bad, värt ett besök bara därför, säger Nisse Ericsson.

Den som inte har möjlighet att komma till Grebbestad kan se lördagens program den 10 augusti i Stockholm, då TaubeSpelen ingår som en del av Stockholm Folk Festival på Hesselby Slott.

För att köpa biljett till rabatterat pris, Grebbestad: Gå in på www.taubespelen.com. Scrolla ner till ”Erbjudande”. Välj dag. Logga in med koden taube2014.

Stockholm: Gå in på www.taubespelen.com. Scrolla ner till ”Erbjudande för Stockholm”. Ange koden taubestockholm14.

Du kan också beställa dina biljetter per telefon, 0771 – 70 70 70. Ange då samma kod som ovan.


Aktuellt